personlige indlæg

vi blogger fortjener kredit

Succes Jeg har virkelig tænkt over hvordan jeg vil bruge min Succes på. Jeg vil bruge min succes på at hjælpe andre mennesker som har det svært. Og samtidige hjælpe andre Blogger med at komme frem med deres blog. tænker meget over at man skal være venlig og sød over for sine med mennesker, Jeg har lært igennem min barndom hvordan man skal behandle andre mennesker som de selv vil behandles. Mine forældre har støttet mig hele livet og det er dem som har lært mig at kæmpe for mine drømme og de har hjulpet mig med at holde fast i mine meninger.

 

 

Dømmende mennesker Har mødt en del modstand i mit liv. folk som sidder bag skærmen og er Jaloux på min Succes hvor de kalder mig Opmærksomhedskrævende so klamme grimme tyk luder. Osv Hvor jeg bare tænker de må da synes at jeg har et spændende liv siden at de følger med i mit liv og tænk at de vil bruge tid på at sende mig deres frustrationer via beskeder. Fordi at de har haft en dårlig dag. skal det ikke gå ud over mig eller andre mennesker.

 

 

 

Positive kommentar Jeg har modtaget en masse Positive kommentar og beskeder det varmer mig dybt i hjertet at der findes Positive mennesker ligesom jeg til tider kan udstråle så meget Positivet energi når det går mig godt kan folk ikke undgå og se en glad pige som prøver at vil det bedste for andre mennesker. Møder tit glade mennesker hvor jeg smiler igen til dem, får tit beskeder fra mine følgere hvor de roser mig søde beskeder det gør mig så glad at der er folk som tænker på en når man har dårlige dage det opmuntre mig meget

 

 

 

 

motivation. Jeg har fået min motivation fra mig selv af  har presset mig selv til at blive ved med at skrive indlæg selvom at folk vil hate på mig eller da mit liv var værst der skulle Indlæg giveaway op dagligt for at holde min blog i 7 år  jeg måtte vise folk at intet kunne slå mig ud og at selvom man har haters skal man ikke opgive sine drømme. Klø på med jeres drømme  alle mennesker har Haters der vil altid være folk som ikke kan fordrage en man kan ikke elske alle mennesker,

 

 

 

 

blogger har du en blog og du gerne vil have den vist på min blog skriv et link til din blog. der er altid rart med nye blogs at følge i må da godt ligge en kommentar til mit ærlige indlæg skulle bare ud med det her en gang for alle så folk kan læse lidt om mit Formål med min blog. Kan ikke forstå alle de mennesker som dømmer os blogger for opmærksomhedskrævende når vi bare kæmper for vores drømme og Inspirere andre mennesker med indlæg og laver giveaways så fortjener vi kredit for at blogge i stedet for at folk kalder os for opmærksomhedskrævende.

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Luxiie at

  Tak for din kommentar til mit indlæg og fint indlæg du selv har skrevet 🙂

 • Svar bychris at

  Jeg synes det er super flot, at du kan være så ærlig, når du har været igennem så meget. Stor respekt til dig ✌️
  bychris.bloggerspoint.dk

 • Svar Nikki Lund at

  Sikke et dejligt og inspirerende indlæg 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Thea at

  Hej søde Malou,

  Det er et super fint indlæg med en masse gode pointer. Er meget enig med dig! Fedt at du bare bliver ved med at kæmpe. Det er noget alle burde gøre <3

  Knus fra Thea <3

 • Skriv en kommentar